RE: [Chrysler300] Failed Motor Mounts 300K
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [Chrysler300] Failed Motor Mounts 300K





Hi Don,

I got a pair of new motor mounts for my H from Club member Murray Park.   http://www.cbodies.com/

No cores were required.  I believe Murray is a distributor for Imperial Services.

Carlton Schroeder

Eagle River, WI

 

From: Chrysler300@xxxxxxxxxxxxxxx [mailto:Chrysler300@xxxxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Donald Nissen fast-ace@xxxxxxxxxxx [Chrysler300]
Sent: Saturday, July 08, 2017 3:07 PM
To: 300 Group
Subject: [Chrysler300] Failed Motor Mounts 300K

 

 

Hello All, Just discovered that both mounts on my K are shot. I had
a local shop do a quick & dirty fix on one by bolting it together as
per the tech article on club site, but I would like to replace both with
new, rebuilt or something. I tried Mancini Racing for poly-loc mounts
but was told 1st they were out of stock & later they no longer carry
them. Been all over the internet but no luck. Can anyone suggest a
reliable source? Any Suggestions greatly appreciated.

Don Nissen 300K



__._,_.___

Posted by: "Carlton Schroeder" <schroe99@xxxxxxxxxxxx>


To send a message to this group, send an email to:
Chrysler300@xxxxxxxxxxxxxxx

To unsubscribe from this group, send an email to bob@xxxxxxxxxxxxx or
go to https://groups.yahoo.com/neo/groups/all/manage/edit

For list server instructions, go to http://www.chrysler300club.com/yahoolist/inst.htm

For archives go to http://www.forwardlook.net/300-archive/search.htm#querylang





__,_._,___


Home Back to the Home of the Forward Look Network Archive Sitemap