[Chrysler300] Failed Motor Mounts 300K
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Chrysler300] Failed Motor Mounts 300K



Hello All,      Just discovered that both mounts on my K are shot. I had 
a local shop do a quick & dirty  fix on one by bolting it together as 
per the tech article on club site, but I would like to replace both with 
new, rebuilt or something. I tried Mancini Racing for poly-loc mounts 
but was told 1st they were out of stock & later they no longer carry 
them. Been all over the internet but no luck. Can anyone suggest a 
reliable source?    Any Suggestions greatly appreciated.

Don Nissen   300K




------------------------------------
Posted by: Donald Nissen <fast-ace@xxxxxxxxxxx>
------------------------------------

To send a message to this group, send an email to:
Chrysler300@xxxxxxxxxxxxxxx

To unsubscribe from this group, send an email to bob@xxxxxxxxxxxxx or
go to https://groups.yahoo.com/neo/groups/all/manage/edit

For list server instructions, go to http://www.chrysler300club.com/yahoolist/inst.htm

For archives go to http://www.forwardlook.net/300-archive/search.htm#querylang
------------------------------------

Yahoo Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Chrysler300/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Chrysler300/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    Chrysler300-digest@xxxxxxxxxxxxxxx 
    Chrysler300-fullfeatured@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    Chrysler300-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo Groups is subject to:
    https://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/terms/



Home Back to the Home of the Forward Look Network Archive Sitemap